Forhandler teknologien - der giver dit hjem, et sundt indeklima​

4051 9933

Eksem​

Brev fra familien . Schuster

Hejsa Air-Tech

Jeg fremsender denne mail til dig vedr. vores luftrenser MAC500, da vi synes du skal vide, at næsten fra dag 1. har vi kunnet mærke en markant forandring i luften, ikke mindst vores datter Laura, som er lidt over 2 år. Hun var meget ramt af alm. Høfeber men også børneeksem. Det skal siges, at det meste af 2011 boede vi i et hus (til leje), som vi så fandt ud af var fyldt med skimmelsvamp, råd og fugt. Grunden til flytningen i starten af 2012 var det skimmel og rådne hus, hvilket gjorde, at vores 2 børn var syge konstant med ondt i øre, flåd fra næsen, grim hoste og lungebetændelse. Så vi var jo gladefor, at være flyttet og til et boligforeningslejemål, hvor tingene var i orden. 

Men siden april 2012 har vores datter været ramt af allergi og udslæt, hvilket har taget til i løbet af 2012 og hen i 2013 og da vi læste om denne maskine (MAC500) blev vi noget overraskede over, at en maskine kunne “ rense “ luften og forbedre indeklimaet og med tiden fjerne “ de gamle sporer af skimmel “ fra det tidligere lejemål vi boede i, som åbenbart er flyttet med. 

Man må sige, at maskinen MAC500 har levet op til det vi er blevet lovet. Allerede samme dag vi modtog den med posten satte vi den til/op og allerede efter knapt 1 til 2 døgn efter, kunne vi mærke en markant forandring i indeklimaet, og der er sket yderligere forbedringer siden. Vi kan se og høre det på vores datter, som ikke længere lider af høfeber, udslæt og hun får kun hendes inhalator ca. 2 gange om mdr. hvor hun før skulle have den 2 gangedagligt. Vi har alle i vores husstand kunnet mærke en forandring inkl. mig selv, jeg har været (er)storforbruger af astma medicin, hvilket øges for hvert år der går, men efter MAC 500 er flyttet ind hos os (og medicinen flyttet ud) er der forandringer i vores indeklima. 

Jeg vil til hver en tid kraftigt anbefale MAC500 og ikke mindst til astmatikere og folk med KOL. Jeg har sendt 4 billeder til dig... et før billede, 2 midtvejs billeder og et efter billede, jeg håber, at folk får den samme mulighed, som vi har fået, der er da dokumentation herfor. 

Tak fordi du “ reddede os imod skimmelen“

De bedste/varmeste hilsner

Fam. Schuste

Hvem er vi​

AIR-TECH ApS

CVR: 21727199

Hvor ligger vi

Kontakt os

Telefon: 4051 9933

E-mail: air-tech@air-tech.dk