Forhandler teknologien - der giver dit hjem, et sundt indeklima​

Astmatisk bronkitis, allergi og astma - få hjælp her

Når man har luftvejs-problemer som astmatisk bronkitis, allergi eller astma, så hjælper det at opholde sig steder, hvor luften er god og frisk.


​Luften er lækker der, hvor der er et fornuftigt indhold af ozon i luften, som for eksempel oppe i bjergene eller lige efter et ordentligt uvejr, hvor det har regnet, tordnet samt lynet.

En luftrenser renser og producerer en smule ozon i luften

Med en MAC500 kan man skabe en lidt højere koncentration af ozon i den luft, man har indendørs.

MAC500's teknologi gør, at der kommer en lille smule ozon ud i rummet og renser dermed dit indeklima. MEN MAC500 kan ikke danne for meget ozon i rummet og den producerer mindre end der findes i naturen samt den ligger langt under arbejdstilsyntes grænse. Den er altså dermed ganske ufarlig at bruge.​

En hjælp til dig, der har astmatisk bronkitis eller astma

Hos Air-Tech har vi gennem mere end 19 år hjulpet en lang række mennesker med luftvejs-problemer såsom bronkitis, allergi og astma. Det er en stor fornøjelse at kunne hjælpe andre mennesker med at opnå en bedre livskvalitet.

Vi har mødt mange mennesker i alle aldre med astma eller bronkitis, der ved hjælp af luftrenseren nu oplever væsentligt færre symptomer på deres sygdomme. De bruger også langt mindre medicin end tidligere mod henholdsvis astma og astmatisk bronkitis.

Skal vi også hjælpe dig?

Vil du høre mere om vores luftrensere, er du velkommen til at ringe og få en snak på telefon 4051 9933. Vi leverer i hele Danmark, og du er velkommen til at prøve en luftrenser i 14 dage, før du betaler.

Hvem er vi​

AIR-TECH ApS

CVR: 21727199

Hvor ligger vi

Kontakt os

Telefon: 4051 9933

E-mail: air-tech@air-tech.dk