Forhandler teknologien - der giver dit hjem, et sundt indeklima​

4051 9933

Vi Trækker Alle Vejret...​

I gennemsnit trækker alle voksne mennesker vejret 20.000 gange dagligt – men de færreste bestemmer selv kvaliteten af den luft vi indånder. - Det kan der gøres noget ved.

Kvaliteten af den luft vi indånder, har langt mere vidtrækkende konsekvenser end de fleste går rundt og tror. For er luftkvaliteten ikke i orden fremmes en række vejrtrækningsproblemer såsom allergi, astma, bronkitis og KOL. Selv om man ikke har helbredsproblemer, kan det alligevel være rart at få renset luften i huset, for eksempel efter madlavning.

Mange moderne huse er alt for godt isoleret og holder derfor meget længe på den dårlige luft. Det giver et dårligt indeklima, og her kan en luftrenser gøre en stor forskel – til en overkommelig pris.

Sundt indeklima ved at få luften renset

Det er altafgørende for vores generelle velbefindende og helbred, at vi så vidt muligt opholder os i et godt indeklima. Vi har alle sammen prøvet at opholde os i et rum med dårlig lugt eller dårlig luft. Det kan give hovedpine og ubehag, hvorfor der skal gøres noget ved det, så du kan få et sundt indeklima.

19 år erfaring i branchen

I mere end 19 år har Air-Tech solgt luftrensere fra det danske firma JIMCO A/S, og Air-Tech har eneforhandlingen af MAC500 i Danmark.
​MAC500 kan bruges både i private hjem og alle andre steder, hvor der er brug for en lille, transportabel luftrenser, der hurtigt og effektivt kan skabe et bedre indeklima. Til større opgaver forhandler vi OZ1000 og OZ2000.

​Alle vores "JIMCO" luftrensere er testet på godkendte institutter med miljølaboratorium, der er akkrediteret af DANAK. 

​JIMCO's teknologi vandt EU’s miljøpris for renere teknologi i 1999-2000.

Vi hjælper dig med at få et sundt indeklima

Hos Air-Tech er vi klar med professionel rådgivning om, hvordan du kan opnå et godt indeklima. Vi kommer gerne ud og holder foredrag om, hvad vores luftrensere kan, og hvordan de kan hjælpe med at skabe et sundt indeklima, både i private hjem, på arbejdspladser og offentlige steder.

Ring til os på telefon 4051 9933 hvis du vil høre mere om os og vores produkter. Vi kører i hele Danmark. 

Hvem er vi​

AIR-TECH ApS

CVR: 21727199

Hvor ligger vi

Kontakt os

Telefon: 4051 9933

E-mail: air-tech@air-tech.dk